Werken bij

Info patiënten

Uniezorg is een initiatief van longartsen, KNO-artsen en een huisarts. Het is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). We richten ons op zorg waarvoor patiënten normaliter naar het ziekenhuis worden verwezen, maar die ook goed in een ZBC kan plaatsvinden. Onze focus ligt op slaapproblematiek, zoals slaapapneu en snurken. Wij zorgen voor het stellen van de juiste diagnose, het uitvoeren van de beste behandeling en goede nazorg.

Lees meer over slaapproblematiek.

Slaapproblematiek

Er zijn veel mensen met slaapproblemen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, regelmatig wakker worden, snurken of zelfs ademstops tijdens de slaap. Dit laatste wordt ook wel slaapapneu genoemd. Deze aandoening blijft vaak onopgemerkt en kan schadelijk zijn voor je gezondheid.

Voor het vaststellen van slaapapneu is een slaaponderzoek nodig. Hiervoor kan je bij ons altijd binnen enkele dagen terecht, zonder wachttijd. Het onderzoek vindt gewoon thuis plaats, in het comfort van je eigen bed, en met de beste meetapparatuur.

Om daarna de juiste behandeling te kiezen, volgt bij Uniezorg altijd met een gesprek met één van onze specialisten. Dit kan op locatie bij ons in het gezondheidscentrum, maar ook telefonisch of online via beeldbellen.

Meer weten? Ga naar pagina

Bij ons krijg je op korte termijn de hoogwaardige zorg die jij nodig hebt.

Voor een afspraak bij Uniezorg, heb je een verwijsbrief van huisarts of medisch specialist nodig. Deze verwijsbrief wordt vaak digitaal verstuurd, via ZorgDomein, ZorgMail of fax. Nadat wij deze hebben ontvangen, bellen wij je op om een afspraak te maken. Als je een schriftelijke verwijsbrief hebt gekregen, kun je zelf contact opnemen.

Geen wachttijd
100% vergoed
Ruime ervaring