Uniezorg
Werken bij

Algemeen

Uniezorg is een initiatief van longartsen en KNO-artsen uit het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en een huisarts. Het is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). We richten ons op zorg voor patiënten die normaliter naar het ziekenhuis worden verwezen, maar die ook goed in een ZBC kan plaatsvinden.

Onze focus ligt op slaapproblematiek, waaronder slaapapneu en snurken. Wij dragen zorg voor het stellen van de juiste diagnose, het uitvoeren van de optimale behandeling en het leveren van goede nazorg.

Ons multidisciplinaire behandelteam bestaat uit gespecialiseerde longartsen, KNO-artsen, slaapconsulenten en doktersassistenten die verbonden zijn aan het CWZ. Daarnaast werken wij samen met tandartsen, diëtisten en leefstijldeskundigen. Iedereen draagt bij om de klachten van onze patiënten optimaal in beeld te brengen (diagnostiek) en zo gericht mogelijk te behandelen.

Lees meer over ons.

Goede zorg dichtbij.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan behandelingen: van leefstijlinterventie, het aanmeten van een MRA (anti-snurkbeugel) of het instellen van een CPAP-apparaat. Uiteraard kunnen patiënten ook bij ons terecht voor controles, nazorg en bijvoorbeeld CBR-keuringen.

Wij geloven in het belang van gepersonaliseerde zorg. Dus niet iedereen automatisch een standaardbehandeling, maar écht zorg op maat. Door onze aanpak slaan wij twee vliegen in één klap: hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten.

In de regio Nijmegen zijn veel goede huisartsen en ziekenhuizen. Daar tussenin zit volgens ons ruimte om de zorg efficiënter en persoonlijker in te richten; deze ruimte willen wij met Uniezorg vullen. Hiervoor werken wij nauw samen met regionale huisartsen, het Radboudumc en uiteraard het CWZ. Doordat wij onze krachten bundelen, is de patiënt altijd verzekerd van de beste en meest efficiënte zorg!

Wij brengen goede zorg dichter bij de patiënt .

Uniezorg heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Toch krijgen patiënten hun onderzoek en behandeling vergoedt uit de basisverzekering. Hiervoor is wel een verwijzing van de huisarts of een medisch specialist nodig.

Ga naar verwijsinformatie