Werken bij

FAQ

Wij proberen alle informatie op deze website zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Toch lukt het soms niet meteen om te vinden wat je zoekt. Om je hierbij te helpen hebben we hieronder enkele veel gestelde vragen en antwoorden op een rij gezet.

Bekijk de veel gestelde vragen.

Waarom hebben jullie dit centrum opgericht?

Wij willen graag zorg verlenen waar in ziekenhuizen steeds minder of zelfs geen ruimte voor is. Doordat we goede afspraken met het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en Radboudumc hebben gemaakt, zijn wij in staat om deze zorg in ons centrum aan te bieden. Met dezelfde artsen en zelfs zonder wachttijd.

Wat voor medisch specialisten werken bij Uniezorg?

Ons behandelteam bestaat uit ervaren en gespecialiseerde long- en KNO-artsen. De meeste medisch specialisten zijn werkzaam in het CWZ, maar werken ook nauw samen met het Radboudumc. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste zorg.

Zijn jullie een privé kliniek?

Nee. We zijn een zelfstandig behandel centrum, maar werken nauw samen met de plaatselijke ziekenhuizen. De zorg die wij aanbieden valt onder reguliere (normale) zorg, en binnen het basispakket. Met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist kan iedere patiënt daarom bij ons terecht.

Hoe kan ik een patiënt naar Uniezorg verwijzen?

- Via ZorgDomein, ingangsklacht “snurken en/of slaapapneu” onder de specialismen: Longziekten en KNO.
- Verwijzingen via email: uniezorg@zorgmail.nl (werkt alleen via ZorgMail).
- Via de fax: 024-2042620.
- Door een verwijsbrief mee te geven aan de patiënt.

Omdat het niet is toegestaan persoonlijke (medische) gegevens via de mail te verzenden, accepteren wij geen verwijzingen per reguliere e-mail. Heb je vragen over verwijzen? Wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op 024-2042626 of via info@uniezorg.nl

Hoe zijn jullie het beste bereikbaar?

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar, maar nog niet de hele dag.

Hieronder vind je de tijdstippen waarop je via 024-2042626 direct een doktersassistente kunt spreken.

Maandag: 14.00 – 21.00 uur
Dinsdag: 17.30 – 20.00 uur
Woensdag: 17.30 – 20.00 uur
Donderdag: 17.30 – 20.00 uur
Vrijdag: Alleen op afspraak

Je kunt ook altijd onze voicemail inspreken, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug. Uiteraard zijn we ook per mail goed bereikbaar, via info@uniezorg.nl.

Goede zorg voor elke patiënt .

Voor een afspraak bij Uniezorg, heeft een patiënt een verwijsbrief van huisarts of medisch specialist nodig. Nadat wij deze hebben ontvangen, bellen wij hen op om een afspraak te maken. Als ze een schriftelijke verwijsbrief hebben gekregen, kunnen ze zelf contact opnemen.

Naar contact