Uniezorg
Werken bij

Over Uniezorg

Uniezorg is een gezondheidscentrum waar verschillende medisch specialisten, huisartsen en verpleegkundig specialisten samenwerken. In ons centrum bieden wij zorg aan waarvoor patiënten doorgaans naar het ziekenhuis worden verwezen. In 2021 zijn wij gestart met de behandeling van slaapproblemen, zoals snurken en ademstops tijdens de slaap (slaapapneu). Op dit moment behandelt Uniezorg vrijwel alle patiënten met slaapproblematiek in onze regio.

Er zijn nog veel meer aandoeningen die goed buiten het ziekenhuis te behandelen zijn. Zo zijn wij inmiddels begonnen met het uitvoeren van sterilisaties (vasectomie) en de behandeling van ernstig overgewicht (obesitas). Binnenkort starten wij met het onderzoek en de behandeling van allergie. In de toekomst willen wij steeds meer verschillende soorten zorg gaan aanbieden, om de ruimte tussen de huisarts en het ziekenhuis beter te benutten.

Uniezorg wil hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de noodzakelijke herindeling van de regionale zorg. Samen staan wij immers voor grote uitdagingen: niet alleen door een toename van de zorgvraag en stijgende kosten, maar ook door personeelsgebrek.

Lees meer over ons.

Team

Ons behandelteam bestaat uit ervaren medisch specialisten en huisartsen (in opleiding), verpleegkundig specialisten, slaapconsulenten en doktersassistenten. Vrijwel alle medewerkers zijn werkzaam in een zorginstelling in onze eigen regio. Naast hun vaste werkzaamheden zijn zij slechts 1 of 2 dagdelen per week of zelfs per maand bij Uniezorg actief. Hierdoor dragen zij dus niet bij aan een personeelstekort elders. Bovendien hebben wij enkele recent gepensioneerde medisch specialisten in dienst.

Bij Uniezorg vinden wij het belangrijk om een omgeving te creëren waarin de patiënt centraal staat en er in een ontspannen setting wordt samengewerkt. Wij geloven in gepersonaliseerde zorg, die rondom de patiënt wordt georganiseerd. Dus niet iedereen dezelfde standaardbehandeling, maar écht zorg op maat. Door deze aanpak slaan wij twee vliegen in één klap: de hoogste kwaliteit tegen lagere kosten.

Organisatie

Het Bestuur van Uniezorg bestaat uit longarts Michiel Spanbroek, KNO-arts Rutger Plantinga, beiden namens de long- en KNO-artsen van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ), huisarts Paul Pulles en bedrijfskundige Rick Middleditch.

Door deze samenstelling en onze goede contacten met het Radboudumc, CWZ en de lokale huisartsen hebben wij goed zicht op welk zorgaanbod van meerwaarde is voor onze regio. Hierbij vinden wij het belangrijk dat alle partijen in een goede sfeer met elkaar samenwerken.

De Raad van Commissarissen van Uniezorg bestaat uit voorzitter Arie de Vries, advocaat arbeidsrecht Nieske Nijkamp en KNO-arts Sjoerd Jan de Vries.

Bij ons krijg je op korte termijn de hoogwaardige zorg die jij nodig hebt.

Uniezorg werkt zonder wachttijden. Vanaf het moment dat wij de verwijsbrief hebben, kan je vaak al binnen 1 week bij ons terecht.

Korte wachttijd
Vergoede zorg
Ruime ervaring