Werken bij
Covid-19

Over Uniezorg

Uniezorg is een multidisciplinair gezondheidscentrum in Nijmegen. Onze specialisten leveren zorg waarvoor patiënten doorgaans naar het ziekenhuis worden verwezen. Wij zijn gestart met de behandeling van slaapproblemen, zoals snurken en ademstops tijdens de slaap (slaapapneu). Dit zijn aandoeningen die heel goed buiten het ziekenhuis te behandelen zijn. In de toekomst willen we meer van dit soort zorg gaan aanbieden.

Lees meer over ons.

Ervaren behandelteam

Ons ervaren behandelteam bestaat uit gespecialiseerde longartsen, KNO-artsen, slaapconsulenten en doktersassistenten die verbonden zijn aan het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). Wij geloven in het belang van gepersonaliseerde zorg. Dus niet iedereen dezelfde standaardbehandeling, maar écht zorg op maat. Door onze aanpak slaan wij twee vliegen in één klap: hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten.

Regio Nijmegen

In de regio Nijmegen zijn veel goede huisartsen en ziekenhuizen. Daar tussenin zit volgens ons ruimte om de zorg efficiënter en persoonlijker in te richten; deze ruimte willen wij met Uniezorg vullen. Hiervoor werken wij nauw samen met regionale huisartsen, het Radboudumc en uiteraard het CWZ. Doordat wij onze krachten bundelen, ben jij altijd verzekerd van de beste en meest efficiënte zorg!

Bij ons krijg je op korte termijn de hoogwaardige zorg die jij nodig hebt.

Uniezorg werkt zonder wachttijden. Vanaf het moment dat wij de verwijsbrief hebben, kan je vaak al binnen 1 week bij ons terecht.

Geen wachttijd
100% vergoed
Ruime ervaring