Werken bij
Covid-19

Samenwerking

Uniezorg is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen longartsen en KNO-artsen van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). Al voor de oprichting zijn wij gaan samenwerken met een lokale huisarts om samen te bepalen waar patiënten en huisartsen behoefte aan hebben.

Lees meer

Onze specialisten

Al onze medisch specialisten zijn tevens werkzaam in het CWZ. Dit zorgt ervoor dat we direct een vervolgtraject kunnen verzorgen wanneer een behandeling nodig is die niet bij Uniezorg zelf mogelijk is.

Het bestuur van Uniezorg bestaat uit (van links naar rechts): KNO-arts Rutger Plantinga, bedrijfskundige Rick Middleditch, longarts Michiel Spanbroek en huisarts Paul Pulles.

Benieuwd naar het hele team? Bekijk specialisten

Vivisol Home Care Services

Voor de behandeling met een overdrukmasker (CPAP) werken wij al heel lang samen met Vivisol. Het volledige traject – van het aanmeten van de CPAP-apparatuur en het aanpassen van de instellingen tot de jaarlijkse controles – nemen wij gezamenlijk op ons. Vivisol verzorgt op onze eigen locatie een spreekuur, zodat patiënten van Uniezorg altijd een duidelijk aanspreekpunt hebben.

Tandheelkunde Radboudumc en regionale tandartsen

Hiernaast werkt Uniezorg nauw samen met de afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc en enkele regionale tandartsen die jarenlange ervaring hebben met het aanmeten van anti-snurkbeugels (MRA’s). Door deze samenwerking zijn we niet alleen in staat om ervoor te zorgen dat je snel en goed geholpen wordt, maar kunnen we ook wetenschappelijk onderzoek doen om onszelf te blijven verbeteren. Bovendien beschikken wij binnen dit netwerk over tandartsen die gespecialiseerd zijn in de diagnostiek en behandeling van problemen met het kaakgewricht, de kauwspieren en het contact tussen het onder- en bovengebit (gnathologie).

ProFitt Diëtetiek & Lifestyle Coaching

Patiënten die snurken of lijden aan slaapapneu hebben vrijwel allemaal baat bij het aanpassen van hun leefstijl. Om deze stap laagdrempelig beschikbaar te maken, zijn we een samenwerking aangegaan met ProFitt Diëtetiek & Lifestyle Coaching. Zij bieden diverse programma’s aan, waarin ze intensief met de leefstijl van de patiënt aan de slag gaan.

Paul Pulles

Beste collega,

Als huisarts en mede-oprichter vind ik het belangrijk dat de ideeën van de eerste lijn diep in de vezels van Uniezorg zitten. Wij staan dan ook open voor al jullie vragen, opmerkingen, suggesties en opbouwende kritiek. Aarzel vooral niet om contact met mij op te nemen!

Met vriendelijke groet,
Paul Pulles, huisarts

Neem direct contact op