Uniezorg
test2
Werken bij

Welkom

Slaapproblematiek

Ons aanbod

Er zijn veel mensen met slaapproblemen. Denk bijvoorbeeld aan regelmatig wakker worden, snurken of zelfs ademstops tijdens de slaap. Dit laatste wordt ook wel slaapapneu genoemd. Deze aandoening blijft vaak onopgemerkt en kan schadelijk zijn voor je gezondheid.

Voor het vaststellen van slaapapneu is een slaaponderzoek nodig. Hiervoor kan je bij ons altijd snel terecht, zonder lange wachttijd. Het onderzoek vindt gewoon thuis plaats, in het comfort van je eigen bed, met de beste meetapparatuur.

Om daarna de juiste behandeling te kiezen, volgt bij Uniezorg altijd een gesprek met één van onze specialisten. Dit kan op locatie bij ons in het gezondheidscentrum, maar ook telefonisch of online via beeldbellen.

Team

Het behandelteam van Uniezorg bestaat uit gespecialiseerde longartsen, KNO-artsen, slaapconsulenten en doktersassistenten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van slaapproblematiek. Hiernaast zijn er ook tandartsen, diëtisten en leefstijldeskundigen aan Uniezorg verbonden. Samen zorgen wij ervoor dat je snel de beste behandeling krijgt.

>
Bard Kelder Slaapconsulent
Luuk van de Rijt KNO-arts
Julius Janssen Longarts
Claudia Weterings Doktersassistente
Jody Jansen Doktersassistente
Joni Geurts Diëtiste ProFitt

De specialist dichtbij.

Slaapproblemen? Uniezorg is …

  • Korte wachttijd
  • Slaaponderzoek bij jou thuis
  • Vergoed door verzekeraars