Uniezorg
test2
Werken bij

Info verwijzers

Uniezorg is een zelfstandig behandelcentrum. We richten ons op zorg waarvoor normaliter naar het ziekenhuis wordt verwezen, maar die ook goed daarbuiten kan plaatsvinden.

Wij dragen zorg voor het stellen van de juiste diagnose, het uitvoeren van de optimale behandeling en het leveren van goede nazorg.

Ons multidisciplinaire behandelteam bestaat uit huisartsen, medisch specialisten, verpleegkundig specialisten, slaapconsulenten en doktersassistenten waarvan een groot deel verbonden is aan het CWZ. Hiernaast werken wij samen met tandartsen, diëtisten en leefstijldeskundigen. Iedereen draagt bij om de klachten van onze patiënten optimaal in beeld te brengen en zo gericht mogelijk te behandelen.

Goede zorg dichtbij

Wij bieden een uitgebreid pakket aan behandelingen: van leefstijlinterventie, het aanmeten van een MRA (anti-snurkbeugel) of het instellen van een CPAP-apparaat, tot operaties in het CWZ, waaronder een pacemaker voor de tong (Inspire). Uiteraard kunnen patiënten ook bij ons terecht voor controles, nazorg en bijvoorbeeld CBR-keuringen.

Wij geloven in het belang van gepersonaliseerde zorg. Dus niet iedereen automatisch een standaardbehandeling, maar écht zorg op maat. Door onze aanpak slaan wij twee vliegen in één klap: hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten.

Vergoedingen

De behandeling van slaapproblematiek wordt door de zorgverzekeraar vergoed. Het valt, net als in het ziekenhuis, onder het eigen risico. Wanneer dit nog niet verbruikt is, moeten patiënten zelf het eigen risico betalen. Afhankelijk van de polis van de patiënt zal de zorgverzekeraar het grootste deel van de rekening vergoeden. Het niet-vergoede deel, ook wel de eigen bijdrage genoemd, wordt door Uniezorg betaald.

Patiënten hoeven niets voor te schieten, maar als ze de rekening van Infomedics krijgen, zo’n 3 maanden na de behandeling, deze wel zelf (digitaal) naar de zorgverzekeraar sturen. De zorgverzekeraar maakt binnen enkele dagen een bedrag naar hen over en stuurt ze een overzicht van de afgehandelde rekening. Vervolgens maken ze het door de zorgverzekeraar uitgekeerde bedrag + het eventuele ingehouden eigen risico over naar Infomedics en sturen ze het overzicht van de afgehandelde rekening van de zorgverzekeraar naar nota@uniezorg.nl

Wanneer de zorgverzekeraar een deel van de rekening (eigen bijdrage) niet vergoedt, zal dit na controle van het overzicht door ons worden betaald.

Voor een overzicht van de actuele tarieven, klik hier.

Verwijsinformatie

Uniezorg is aangesloten bij ZorgDomein. Dit is ook de route waarlangs wij bij voorkeur onze verwijzingen ontvangen. Je kunt ons binnen ZorgDomein vinden onder de specialismen Longziekten en KNO, onder “Snurken en/of slaapapneu”.

 

Verwijzingen:

  • ZorgDomein, zie bovenstaande;
  • Verwijzingen via ZorgMail: uniezorg@zorgmail.nl (werkt alleen via ZorgMail);
  • Verwijsbrieven die zijn meegegeven aan de patiënt.

Omdat het niet is toegestaan persoonlijke (medische) gegevens via de mail te verzenden, accepteren wij geen verwijzingen per reguliere e-mail.

Heb je vragen over het verwijzen van patiënten? Wij staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken op 024-2042626 of via info@uniezorg.nl

Paul Pulles

Beste collega,

Als huisarts en mede-oprichter vind ik het belangrijk dat de ideeën van de eerste lijn diep in de vezels van Uniezorg zitten. Wij staan dan ook open voor al jullie vragen, opmerkingen, suggesties en opbouwende kritiek. Aarzel vooral niet om contact met mij op te nemen!

Met vriendelijke groet,
Paul Pulles, huisarts

Neem direct contact op