Uniezorg
test2
Werken bij

Kosten

Kosten sterilisatie man

Een sterilisatie valt buiten het basispakket van de zorgverzekeraars. Je zult dit dus vrijwel altijd zelf moeten betalen. De ingreep en de controle van het zaadvocht na 3 maanden kosten bij Uniezorg €425 (tarief 2023).

Tijdens je bezoek betaal je met pin bij de receptie. Contant betalen is niet mogelijk. Je krijgt een pinbon van je betaling mee. In verband met de geldende wet- en regelgeving ontvang je 2 maanden na je bezoek de rekening digitaal via een beveiligde email.

Als je een aanvullende verzekering hebt, is het soms mogelijk om dit bedrag bij je zorgverzekeraar te declareren. Hiervoor heb je wel een verwijzing van de huisarts nodig en vooraf toestemming van je zorgverzekeraar. Wij adviseren je om dit eerst met je zorgverzekeraar te bespreken, voordat je een afspraak bij ons maakt.

 

Als je een afspraak voor de ingreep hebt gemaakt, staat er een goed voorbereid team voor je klaar. Wanneer je de afspraak afzegt of niet komt, zijn wij daarom genoodzaakt om hiervoor kosten in rekening te brengen:

  • Als je binnen 7 kalenderdagen voor de ingreep afzegt, zijn de annuleringskosten €75.
  • Als je niet komt of afzegt op de dag van de ingreep zijn de kosten €150.