Werken bij

Info verwijzers

Uniezorg is een initiatief van longartsen, KNO-artsen en een huisarts. Het is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC). We richten ons op zorg waarvoor patiënten normaliter naar het ziekenhuis wordt verwezen, maar die ook goed in een ZBC kan plaatsvinden. Onze focus ligt op slaapproblematiek (waaronder slaapapneu en snurken). Wij dragen zorg voor het stellen van de juiste diagnose, het uitvoeren van de optimale behandeling en het leveren van goede nazorg.

Lees meer over Uniezorg

Goede zorg dichtbij

Wij bieden een uitgebreid pakket aan behandelingen: van leefstijlinterventie, het aanmeten van een MRA (anti-snurkbeugel) of het instellen van een CPAP-apparaat, tot operaties, zoals het verkleinen van neusschelpen (conchotomie) met de Celon. Uiteraard kunnen patiënten ook bij ons terecht voor controles, nazorg en bijvoorbeeld CBR-keuringen.

Wij geloven in het belang van gepersonaliseerde zorg. Dus niet iedereen automatisch een standaardbehandeling, maar écht zorg op maat. Door onze aanpak slaan wij twee vliegen in één klap: hogere kwaliteit van zorg tegen lagere kosten.

Wij brengen goede zorg dichter bij de patiënt .

Uniezorg heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Toch krijgen patiënten hun onderzoek en behandeling vergoedt uit de basisverzekering. Hiervoor is wel een verwijzing van de huisarts of een medisch specialist nodig.

Ga naar verwijsinformatie